Hämmentävä peli-ilmiö leviää Yhdysvalloissa – miehet ja naiset ilman vaatteita

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Erilaiset trendit vaikuttavat kaikkein eniten muoti- ja viihdebisneksessä, joissa molemmissa pitää seurata aktiivisesti uusia ilmiöitä pysyäkseen kärryillä. Nyt Yhdysvalloissa on lanseerattu peli-ilmiö, joka voi olla ujoimmille pelaajille hieman turhankin raju.

Kyseessä on nimittäin alastomana pelaaminen. New Yorkissa on nyt järjestetty jo oma alan tapahtuma Nude Gaming Party, jossa ei sääntöjen mukaan sallita puhelimia, kameroita ja alkoholia. Peli-illan isäntä Joshua kertoo oheisessa videossa saaneensa ajatuksen nakupelille kun hänen ystävänsä kertoi haluavansa pelata alastomana.

Nyt Nude Gaming Partyt vetävtä vetävät puoleensa sekä miehiä että naisia. Naiset pitävät hyvänä sitä, ettei heidän tarvitse kiinnittää huomiota vaatetukseensa ja että he voivat keskittyä vain pelaamiseen.