NHL 12 sisältää vauhdikkaita uudistuksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Electronic Arts Inc. valmistautuu syksyn lätkäkauteen julkistamalla uusia ominaisuuksia 8. syyskuuta 2011 julkaistavasta EA Sports NHL 12 –pelistä. Nyt mukaan tulevat esimerkiksi Be a Pro -pelimoodi ja uusi Full Contact -fysiikkamoottori.

NHL 12 Full Contact –fysiikkamoottori herättää pelitapahtumat henkiin aina pelaajista ympäristöön – kaikki on interaktiivista. Pelaajien koko ja fyysisyys on entistä korostetumpaa isompien pelaajien voidessa käyttää painoaan hyväksi aivan uudella tavalla. Niin ikään uusi EA Sports Action Tracker simuloi toimintaa ajantasaisesti missaamatta hetkeäkään pelitapahtumista.

Pelaajat pääsevät samalla ensimmäistä kertaa kohtaamaan dynaamisia maalivahteja. Pelaajat voivat ottaa mittaa maalivahdeista, kaataa heidät tai työntää pois paikalta – samalla kun rysäyttävät päin maalia. Mukana on myös yksi suurimmista lätkätapahtumista: 2011 NHL Winter Classic Heinz Fieldissä, Pitssburghissa.