Arto Länsman paljasti rajun avioliiton taustat Metropolille – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohupari Johanna Tukiainen ja Arto Länsman asustavat parhaillaan Keski-Pohjanmaalla sijaitsevalla maatilalla. Metropoli-lehti kertoi, että pariskunnalla oli toissayönä raju riita, jossa ei verenvuodatukselta vältytty. Metropoli-lehti oli paikan päällä.

Nyt kaupunkilehti on julkaissut verkossa hieman ennen tappelua kuvatun Arto Länsmanin videohaastattelun.

– Meillä on ollut riitoja. Kaikkea tällaista pientä. Kaikissa parisuhteissa on jotain mikä koskettaa molempia. Riitoja. Ne on ohimeneviä, Arto Länsman toteaa Metropoli-lehden haastattelussa.

Myrskyisässä avioliitossa helmikuun lopusta saakka elänyt Arto Länsman kehuu vaimoaan vuolaasti.

– Mä oon ylpeä Johannasta, että se osaa tehdä tuollaisia asioita ja uskaltaa tehdä. Harvasta ihmisestä on tuohon. En mä palvo. Mä rakastan Johannaa. Johanna on persoona. Johannan persoona on sellainen, joka sopii mun kanssa yhteen. Meidän kemiat sopii hyvin yhteen ja meillä on kaikki hyvin. Okei me tapellaan välillä, mutta se et meillä toimii sängyssä hemputin hyvin ja meillä on seksielämä tosi ihanaa.