Jamie Chungin rinnat hädin tuskin piilossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauhea kankkunen 2 ja Sucker Punch -elokuvissa parhaillaan Suomenkin valkokankailla nähtävä aasialaiskaunotar Jamie Chung on vielä suurelle yleisölle varsin tuore tuttavuus, mutta hänestä povataan yhtä kuluvan vuoden kovimmista nousijoista julkkisrintamalla.

Tuoreimpien elokuvarooliensa myötä Jamie Chung päätyi äskettäin poseeraamaan myös Esquire-lehden toukokuun numeron sivuille. Seksikäs neitokainen sävähdytti kuitenkin vielä enemmän osallistuessaan Kauhea kankkunen 2 -elokuvan ensi-iltaan asussa, joka paljasti huomattavan paljon paljasta pintaa.

28-vuotias Jamie Chung on amerikkalainen näyttelijä ja realitytähti, joka on tullut tunnetuksi The Real World -realityohjelman tähtenä. Sittemmin hän pääsi näyttelemään myös elokuvissa, joista tunnetuimpia lienevät Sorority Row, Sucker Punch ja Kauhea kankkunen 2. Televisiossa Jamie Chung on vilahtanut sarjoissa CSI New York ja Veronica Mars.