Kondomibiisi toi Cheekin ja Fintelligensin ensimmäistä kertaa yhteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen hiphop-genreä ovat viime vuosina dominoineet ylivoimaisesti Fintelligens ja Cheek ainakin jos menestyksen mittarina pidetään levymyyntiä, keikkamääriä tai vaikkapa hittien lukumäärää. Yhdessä he eivät ole kuitenkaan vielä koskaan levyttäneet. Nyt asiaan on tulossa muutos.

Fintelligens ja Cheek esiintyvät nimittäin ensimmäisen kerran yhdessä YleX-radiokanavan jokavuotisessa Kesäkumi-kampanjabiisissä, joka on tänä vuonna nimeltään Etkot, juhlat, jatkot (ja Kesäkumit). Radiokanavan haastattelussa Elastinen paljasti miksi juuri Cheek valittiin mukaan.

– Me ajateltiin, että on pakko ottaa omasta porukasta joku. Me mietittiin, että kuka tähän sopisi ja käsittääkseni myös hän on alan asiantuntijoita. Fintelligens ei ole aikaisemmin koskaan tehnyt Cheekin kanssa yhteisbiisiä ja me ajateltiin, että tää olis nyt oivallinen tilaisuus saada kaksi kärpästä yhdellä iskulla, Elastinen kertoi YleX:lle.

Kesäkumikappale vuosimallia 2011 kuullaan ensimmäisen kerran livenä ensi lauantaina 28. toukokuuta YleX Pop -konsertissa Helsingin Kaisaniemessä.