Opiskelijoiden salaiset seksisymbolit selvisivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla järjestetään vuosittain lukuisia äänestyksiä, joissa selvitetään maailman seksikkäimpien, kuumimpien ja halutuimpien nais- ja miestähtien nimiä. Merkittävimpien listojen kärjessä ovat viime aikoina olleet muiden muassa Rosie Huntington-Whiteley, Katy Perry, Blake Lively, Emmanuelle Chriqui ja Cheryl Cole.

Nyt vastaava tutkimus on suoritettu myös brittiopiskelijoille, kun Stundent Beans selvitti heidän seksielämäänsä ja ”salaisia seksisymboleja”. Naistähtien listan ykköseksi nousi hieman yllättäen Harry Potter -kaunotar Emma Watson, joka ei ole viime aikoina muissa vastaavissa äänestyksissä juhlinut. Viiden joukossa olivat myös Cheryl Cole, Nigella Lawson, Carol Vorderman ja Fearne Cotton.

Kuumimmaksi ”salaiseksi seksisymboliksi” miesten puolella rankattiin puolestaan Russell Howard, kun Simon Cowell jäi toiseksi ja James Corden kolmanneksi. Neljänneksi sijoittunut Potter-tähti Rupert Grint lienee myös yllätys listalla. Viidenneksi seksikkäimmäksi rankattiin Katy Perryn koomikkomies Russell Brand.