Rosie Huntington-Whiteley nänni paljaana shoppailemassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Potkut saaneen Megan Foxin tilalle Transformers-elokuvan naispääosaan leffasarjan kolmanteen osaan kiinnitetty Rosie Huntington-Whiteley oli viime vuonna rakettimaisessa nousussa Hollywoodissa. Lopullinen niitti menestykselle tuli viime kuussa, kun Rosie valittiin maailman seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi Maxim-lehdessä.

Parhaillaan Rosie Huntington-Whiteley poseeraa Complex-lehden kannessa ja sisäsivuilla sensuelleissa mallikuvissa. Nyt neitokainen on paljastellut myös studion ulkopuolella, sillä Rosien mekko petti shoppailureissulla Los Angelesissa paljastaen vahingossa hänen rintansa.

23-vuotias englantilainen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.