Talent-lapsisensaatio tulee taas – muistatko vielä tämän kohuvideon?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esittelimme puolitoista vuotta sitten silloin 10-vuotiaan Jackie Evanchon, josta tuolloin povattiin tulevaisuuden supertähteä. Tyttö lauloi itsensä kertaheitolla miljoonien sydämiin esittämällä opperaa uskomattoman upeasti America’s Got Talent -kilpailussa.

Tuon hetken jälkeen on tapahtunut paljon, sill Jackie Evancho nousi ohjelman myötä kertaheitolla lapsitähdeksi ja hänen videoitaan on katsottu yhteensä yli 10 miljoonaa kertaa. Nykyisin jo 11-vuotias lapsitähti Jackie on sittemmin ehtinyt myös levyttää, ja pian hänen toinen studioalbuminsa saadaan kauppoihin.

Dream With Me -niminen albumi julkaistaan 14. kesäkuuta. Levyllä on mukana duetot Susan Boylen ja Barbra Streisandin kanssa. Jackiesta veikataan parhaillaan kesän suurta tähteä Yhdysvalloissa.

Oopperaa Talent-kilpailussa laulanut Evancho aiheutti O Mio Babbino Caro -kappaleen esityksellään sekä tuomaristossa että yleisössä samanlaisen tyrmistyneen reaktion kuin Susan Boyle ja Paul Potts aikoinaan. Evanchon klassisella laulutyylillä on myös syynsä, jotka tyttö paljasti taannoin Pennsylvanian WPXI -televisiokanavalle.

– Minulla ei ole poptähden ääntä. Mutta vaikka olisi ollut, niin en silti esittäisi poppia. Valitsin klassisen musiikin, koska on se on erilaista mitä lapset yleensä esittävät. Klassinen musiikki esitetään tulkitsemalla tunteita.