Sean Kingston jäänee henkiin – edelleen teho-osastolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka jamaikalaissyntyinen, mutta Miamissa Yhdysvalloissa varttunut poptähti Sean Kingston joutui eilen vakavaan onnettomuuteen törmättyään vesiskootterillaan siltaan. Nyt tilanne on kääntynyt jo parempaan päin.

Sean Kingston ja mukana ollut naisseuralainen ovat parhaillaan hoidettavana Miamin Jackson Memorial -sairaalassa. Kingstonin vammat ovat julkaisun saamien tietojen erittäin vakavat. Nyt TMZ-julkaisu raportoi, että poptähti on siirretty kaikkein kriittisimpien potilaiden osastolta tavalliselle teho-osastolle. Kingstonin tila ei ole enää kriittinen, mutta edelleen vakava.

21-vuotias Sean Kingston, oikealta nimeltään Sean Anderson, tunnetaan parhaiten hitistään Beautiful Girls, joka on soinut runsaasti radioaalloilla ja täyttänyt tanssilattioita ympäri maailmaa. Stara tapasi Sean Kingstonin taannoin hänen vieraillessaan Helsingissä. Katso haastattelu tästä ja tästä tai lue haastattelu tästä.