StaraVideo 36 – Sean Kingston (osa 1/2)

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran videopodcastissa haastattelussa jamaikalainen Sean Kingston, jonka Beautiful Girls -kappale on ollut yksi talven suurimmista hiteistä kautta maailman. Juuri 18 vuotta täyttänyt nuori tähti käväisi pikavisiitillä Suomessa ja Stara kävi tietenkin kyselemässä miehen kuulumiset.

Tämä on ensimmäinen kahdesta videopodcast-jaksosta. Tässä jaksossa keskustellaan siitä kuinka Sean Kingston päätyi musiikkialalle ja millaista roolia internet näytteli läpimurrossa. Lisäksi hän kertoo jättimäisistä syntymäpäiväjuhlistaan, kappaleidensa sanoituksista ja esikoislevyn tekemisestä yhdessä hittituottaja J.R. Rotemin kanssa. Tervetuloa mukaan!

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.