Sean Kingston taistelee hengestään teho-osastolla – törmäsi vesiskootterilla siltaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jamaikalaissyntyinen, mutta Miamissa Yhdysvalloissa varttunut poptähti Sean Kingston on tullut suomalaisillekin tutuksi radiohiteistään. Parhaillaan hän taistelee kuitenkin hengestään sairaalan teho-osastolla jouduttuaan rajuun onnettomuuteen.

Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan Kingston joutui eilen sunnuntaina onnettomuuteen vesiskootterillaan. Hän ja mukana ollut nainen törmäsivät vesiskootterilla siltaan suurella nopeudella. Julkaisun tietojen mukaan supertähti on kriittisessä tilassa Miamissa sijaitsevassa sairaalassa.

21-vuotias Sean Kingston, oikealta nimeltään Sean Anderson, tunnetaan parhaiten hitistään Beautiful Girls, joka on soinut runsaasti radioaalloilla ja täyttänyt tanssilattioita ympäri maailmaa. Stara tapasi Sean Kingstonin taannoin hänen vieraillessaan Helsingissä. Katso haastattelu tästä ja tästä tai lue haastattelu tästä.