Erin perheenlisäyksestä: ”Jos ei tule, niin ei mun elämä siihen kaadu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla supersuosioon nouseesta Nylon Beat -yhtyeestä tuttu Erin Anttila on nyt julkaissut ensimmäisen suomenkielisen sooloalbuminsa. Staran Chaos Tube -tiimi tapasi Erinin levynjulkaisupäivänä keikkansa backstagella.

Naimisissa jo vuosia ollut Erin kommentoi haastattelussa myös perhe-elämäänsä.

– No ei. Jotenkin en ole ehtinyt miettiä kauheasti sitä asiaa vielä. Tosin mä oon nyt 33-vuotias, joten ehkä mä alan tässä pikkuhiljaa miettimään. Mä oon sellainen, että tulee jos tulee ja jos ei tule niin ei mun elämä siihen kaadu, Erin kertoi Chaos Tube –haastattelussa.

Erinin Vanha nainen hunningolla -kappaleen teksti ja sävellys ovat molemmat hänen omaa käsialaansa. Nylon Beatin jälkeen Erin pakkasi laukkunsa ja muutti Irlantiin. Siellä koettu elämä toi mausteita ja vivahteita myös tulevalle albumille.

– Vanha nainen hunningolla -kappaleessa kuvataan sitä miten ihminen lähtee hakemaan elämän makuisia kokemuksia ja uuden alkua. Yleisesti tulevalla albumillani kappaleet kertovat henkilön pienen hetken fiiliksistä. Olen verrannut sitä näyttelemiseen: samaistutaan ihmiseen ja koetaan hänen kauttaan asioita.