Kissan uskomaton pelastautuminen tallentui videolle – katso

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Kissat ovat tunnetusti ketteriä kiipeilijöitä, mutta joskus nekin voivat uhmata yhdeksää henkeään ja päätyä tukaliin tilanteisiin. Nyt nettivideolla nähdään kuinka eräs nelijalkainen ystävä joutui kiipeliin pudottuaan ikkunasta ikkunalaudalle.

Naapuri kuvasi kuinka kissa yritti etsiä poispääsyä kolmannen kerroksen ikkunalaudalta, mutta kuitenkin tuloksetta. Lopulta kissa huomasi ikkunan takana kuvaavan naapurin, joka sai raotettua ikkunaansa vain vähän.

Kissan pelastaminen vaikutti jo mahdottomalta, mutta sitten se keräsi rohkeutensa ja hyppäsi taidokkaasti yli metrin korkeudella olleeseen aukkoon ja otti kynsillään kiinni reunasta. Tarinalla oli onnellinen loppu, sillä kissan mahtui juuri ja juuri ikkunasta sisään.