Rosie Huntington-Whiteley tyylikkäissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvan kolmannen osan naispääosassa pian nähtävä Rosie Huntington-Whiteley oli viime vuonna rakettimaisessa nousussa Hollywoodissa. Lopullinen niitti menestykselle tuli viime kuussa, kun Rosie valittiin maailman seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi Maxim-lehdessä.

Parhaillaan Rosie Huntington-Whiteley poseeraa Complex-lehden kannessa ja sisäsivuilla sensuelleissa mallikuvissa. Alkuviikosta hänet kuvattiin lomailemassa julkkisten suosimassa Meksikon Cabossa, jossa Rosie keikisteli rannalla minikokoisissa bikineissä.

23-vuotias englantilainen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.