Tässäkö on maailman hyödyttömin tuote – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla lanseerataan päivittäin tuhansia uusia tuotteita, joista ylivoimaisesti suurin osa ei koskaan nouse suosituksi hittituotteeksi. Suomessakin on vuosien varrella valittu erilaisia turhakkeita, joille ei ole todellisuudessa tarvetta. Viime vuonna valinta kohdistui turkiksiin ja sitä ennen ilotulitteisiin.

Nyt Japanissa on esitelty tuote, jolla olisi hyvät mahdollisuudet voittaa vuoden turhake -titteli, mikäli se tulisi myyntiin Suomeen. Kyseisessä laatikossa on nimittäin yksi nappi, jota painamalla tuote napsauttaa napin väsymättä takaisin alkupisteeseensä.

Mitään muuta varsinaista tarkoitusta tuotteella ei ole, mutta siihen on joka tapauksessa rakennettu lisävarusteena myös renkaat ja moottori, joten laite osaa tarjota edes jonkinlaista liikehdintää.