Skandaali Rihannan rajusta murhavideosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on tottunut kohahduttamaan erityisesti pukeutumisellaan, mutta nyt hänen musiikkivideonsa on noussut otsikoihin sen raakuuden takia. Man Down -kappaleen videossa nimittäin murhataan mies ampumalla.

Kappale kertoo naisesta, joka murhaa raiskaajansa. Nyt Yhdysvalloissa toimiva Parents Television Council on ryhtynyt vaatimaan, että musiikkivideon esittäminen lopetetaan sen sisältämän rajun väkivallan takia. Rihanna itse ei pidä videota liian rajuna, vaan hänen mukaansa kyse on ”taiteesta, jolla on sanoma”.

– Halusimme vain tuoda tämän vakavan asian ihmisten tietoisuuteen. Minua itseäni on kohdeltu väkivaltaisesti, enkä minä juokse ampumassa ihmisiä vapaa-aikanani, Rihanna kertoi BET-kanavalle.

BET-kanava ei ole suostunut hyllyttämään videota, mutta MTV ei ole vielä esittänyt sitä. Kanava ei ole vielä tehnyt päätöstä videon esittämisestä. Myös iTunes pohtii parhaillaan ottaako se Anthony Mandlerin ohjaamaa musiikkivideota lainkaan myyntiin.