Justin Timberlake pokasi Ashley Olsenin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin viihdemaailmassa supertähdet ovat perinteisesti pariutuneet toisten supertähtien kanssa, ja usein heidän jälkikasvunsa on seurannut vanhempiensa jalanjälkiä viihdealalle. Viime vuosina julkkisperheiden lapsia onkin nähty sankoin joukoin erityisesti realitysarjoissa.

Kardashianin julkkisperheen lisäksi viihdemaailmasta löytyy monia muitakin sisaruspareja, joiden nuorempi osapuoli on vääjäämättä seuraamassa isosiskoaan tai -veljeään viihteen pariin. Yksi tunnetuimmista sisaruspareista on Ashley ja Mary-Kate Olsen, joista ensinmainittu on mahdollisesti saanut nimekkään miesystävän.

Entinen lapsitähti Ashley Olsen on nimittäin Us Weekly -lehden mukaan viettänyt viime aikoina huomattavan paljon aikaa Justin Timberlaken kanssa. Molemmat ovat taannoin eronneet edellisistä kumppaneistaan, ja julkkispari on bongattu jo useita kertoja viettämässä yhteisiä iltoja New Yorkissa.