Kim Kardashianin vatsa pyöristyy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian on tehnyt harvinaisen menestyksekkään uran viihdemaailmassa, mutta viime aikoina hän on pysytellyt poissa kohuotsikoista ja keskittynyt seurusteluun.

Nyt Kimin huhutaan olevan jo raskaana kihlatulleen Kris Humphriesille. Taannoin kihlautunut pari on OK!-lehden mukaan innoissaan raskaudesta, ja Kim Kardashian onkin jo pitkään kertonut julkisuudessa haluavansa lapsia. Julkkistähti ei ole vahvistanut raskauttaan. Ensi kesänä naimisiin menevän pariskunnan uskotaan ottavan Krisin sukunimen, jolloin Kimistä tulisi Kim Humphries.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries ovat siis astelemassa alttarille, ja sen merkiksi Kris osti kullalleen huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.Katso kuva tästä.

Kardashianin perheestäkään ei raha lopu heti kesken. Kimin johdolla hänen perheensä tienasi viime vuonna huimat 65 miljoonaa dollaria. Viime aikoina hän on saanut jalkansa myös musiikkimaailmaan. Taannoin Kim kommentoi ulkonäköpaineitaan julkisuudessa. Hän kommentoi lehdistä lukemiaan perättömiä huhuja ja myöntää, että ei itsekään pidä ihailtua vartaloaan täydellisenä.

– Totta kai kamppailen joskus epävarmuuden kanssa. Rakastan syömistä, vaikka toivoisin että en rakastaisi. Pidän erityisesti herkuista. Voin myös myöntää sen, että reiteni hyllyvät ja että minulla on selluliittiä. Itsevarmuuteni kuitenkin paranee kun vietän aikaa kuntosalilla, Kim Kardashian kertoi Self-lehdelle.