Perintö meni maailmanlopun ennustajalle – perhe raivostui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat ihmiset erityisesti Yhdysvalloissa elivät pari viikkoa sitten kirjaimellisesti kuin viimeistä päivää, koska amerikkalainen radioevankelista Harold Camping ennusti ihmiskunnan tuhoutuvan lauantaina 21. toukokuuta. Maailmanloppua ei kuitenkaan tullut.

Maailmanlopun ennustaminen oli Campingille ja hänen yritykselleen erittäin tuottoisaa, sillä monet ihmiset lahjoittivat suuria summia rahaa. Sittemmin koko ennustusta on ryhdytty epäilemään huijaukseksi, jolla on tarkoitus vain kerätä rahaa. Sen on nyt saanut huomata myös eräs perhe, joka on jäänyt ilman perintöä.

Newyorkilainen Doris Schmitt jätti nimittäin kuollessaan lähes koko omaisuutensa Harold Campingille luullessaan, että maailmanloppu on tulossa. Hän kertoi suunnitelmastaan sukulaisilleen jo ennen kuolemaansa, mutta sukulaiset eivät saaneet muutettua Schmittin mieltä. Nyt ilman perintöä jäänyt perhe on raivostunut tilanteesta. He saivat nimittäin vain kymmenen prosenttia 250.000 dollarin perinnöstä, New York Daily News uutisoi.