Rosie Huntington-Whiteley näyttävissä bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmanness Transformers-elokuvassa naispääosaa esittävä Rosie Huntington-Whiteley on noussut parissa vuodessa supertähdeksi, jonka tekemisiä seurataan tarkasti. Rosie paljasti GQ-lehden brittiversion tuoreessa haastattelussa olleensa lapsena koulukiusattu.

Nyt Rosie nähdään poseeraamassa kuvagalleriassa, johon on koottu hänen näyttävimpiä bikiniposeerauksiaan vuosien varrelta. Kuvissa hänet nähdään keikistelemässä useissa eri bikineissä niin rannalla kuin uima-altaallakin.

23-vuotias englantilainen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.