Virtsasta tehty hajuvesi tulossa myyntiin – karmea ajatus vai hittituote?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuoreessa muistissa on vielä tapaus, jossa poptähti Lady Gaga julkisti tekevänsä oman hajuvetensä. Asiasta nousi kohu lähinnä siksi, että laulaja ilmoitti tuoksun ainesosiksi sperman ja oman verensä.

Nyt taiteilija Cherry Tree on hieman samoilla linjoilla, sillä hän on ilmoittanut tekevänsä hajuvettä omasta virtsastaan. Neitokainen nimittäin pitää oman virtsansa tuoksusta. Tree vahvisti asiasta uutisoineelle AOL Wierd News -julkaisulle tehneensä tuoksua jo viiden vuoden ajan, koska pitää myös kierrättämisen ajatuksesta.

– Pidän kierrättämisestä, ja virtsa on asia jota olen aina halunnut kierrättää. Eräänä täysikuun aamuna päätin sitten ryhtyä keräämään virtsaani hajuvesipulloihin, Yhdysvalloissa ja Espanjassa nykyisin asuva Cherry Tree kertoi.

– Minua kiehtoo se miten tuoksu muuttuu riippuen siitä mitä syön. Virtsani tuoksuu hyvältä esimerkiksi kun syön hunajaa, mutta kanaa syötyäni se tuoksuu todella pahalta.

Sittemmin taiteilija on mennyt hieman pidemmälle ja ryhtynyt keräämään eri tuoksuista virtsaansa eri pulloihin. Parfyymin teon Tree oppi tislaamossa työskentelevältä veljeltään, ja seuraavaksi hän aikoo saada tuotteensa myös kauppoihin.