Lyhyt hame paljasti popkaunottaren selluliitin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Laulaja Christina Aguilera on ollut viime aikoina otsikoissa muiden muassa painonheittelyidensä tiimoilta. Välillä erittäin hoikassakin kunnossa ollut tähti on kasvattanut muotojaan, mutta valitettavasti samalla tähden reisiin on ilmestynyt monia naisia vaivaavaa selluliittia.

Kurvikas Aguilera osallistui taannoin The Grove -ostoskeskuksessa kuvattuun Extra televisio-ohjelmaan, jossa hän oli haastateltavana. Aguilera oli pukeutunut erittäin lyhyeen hameeseen sekä avonaiseen paitaan, jonka alta pilkottivat tähden punaiset rintaliivit. Kamerakulmat paljastivat samalla kuitenkin popparin reisien selluliittiongelman hänen istuessaan minihameessaan tuolilla.

Taannoin Aguilera sai tunnustusta kurveistaan, sillä hän sai oman tähden Hollywood Gay Walk of Fameen. Poppari sai homoseksuaalien arvostetun palkinnon lähinnä rintavien kohtauksiensa ansiosta Burleski-elokuvassa. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista viime lokakuussa. 30-vuotias Poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa.