Moka Facebook-kutsussa – 16-vuotiaan kotibileisiin 1 500 vierasta ja 100 poliisia – katso tulos

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on jälleen osoittanut voimansa, kun saksalaisen 16-vuotiaan Thessa-tytön kotibileisiin saapui kutsussa olleen mokan takia 1.500 ihmistä ja kaaosta rauhoittelemaan tarvittiin peräti sata poliisia.

Hampurissa asuvat saksalaistyttö perusti 16-vuotisjuhlilleen oman Facebook-tapahtuman, mutta unohti tehdä siitä yksityisen. Sana tulevista kotibileistä levisi nopeasti ja bileistä tuli todelliset festarit, kun paikalle saapui valtava joukko kuokkavieraita. Yksitoista ihmistä pidätettiin. Kymmenet saivat lasinsiruista vammoja jalkoihinsa ja yksi poliisikin loukkantui.

Facebook-ilmoittautumisten myötä vanhemmat saivat tietää bileistä ja peruivat ne. Samalla he palkkasivat yksityisen turvayrityksen suojelemaan kotiaan. Bileet olivat kuitenkin menestys, mutta ei aivan sellaisessa muodossa kuin alunperin oli tarkoitettu. Facebookissa bileisiin tuli 15.000 ilmoittautumista, mutta vain kymmenen prosenttia heistä saapui lopulta paikalle.