Justin Timberlake puristeli Mila Kunisin rintoja gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna juhlittu elokuva-alan palkintogaala on aiheuttanut parikin kohua, sillä gaalaillan televisiolähetyksessä ei esimerkiksi onnistuttu ajoissa sensuroimaan erään elokuvatähden rumaa kielenkäyttöä, joten se päätyi kotikatsomoihin saakka.

Illan toisessa kohussa poptähti Justin Timberlake oli lavalla yhdessä Mila Kunisin kanssa. Suosikkilaulaja yllätti katsojat puristelemalla suosikkinäyttelijän rintoja kesken esiintymisensä. Kuvat tilanteesta päätyivät luonnollisesti myös verkkoon.

Justin ja Mila olivat lavalla jakamassa Vuoden miestähti -palkintoa, mutta varastivatkin show’n itse. Siviilissä Timberlaken on viime päivinä huhuttu tapailevan entistä lapsitähteä Ashley Olsenia, sillä heidät on nähty läheisissä tunnelmissa jo useammankin kerran.

Entinen lapsitähti Ashley Olsen on nimittäin Us Weekly -lehden mukaan viettänyt viime aikoina huomattavan paljon aikaa Justin Timberlaken kanssa. Molemmat ovat taannoin eronneet edellisistä kumppaneistaan, ja julkkispari on bongattu jo useita kertoja viettämässä yhteisiä iltoja New Yorkissa.