Uutisankkurilta pääsi härski lipsahdus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu kehonrakentaja ja näyttelijä Arnold Schwarzenegger joutui taannoin suhdekurimukseen, kun julkisuuteen vuodettiin tieto uskottomuudesta ja aviottomasta lapsesta. Samalla supertähti ilmoitti 25 vuotta kestäneen avioliittonsa päättyneen.

Siitä saakka skandaali on ollut päivittäinen uutisaihe erityisesti Yhdysvalloissa. Nyt eräs miespuolinen uutisankkuri on puhunut tahallaan tai tahattomasti ohi suunsa asiaa koskevassa uutislähetyksessä. Uutisankkuri nimittäin totesi suorassa lähetyksessä, että ”Arnoldin luona Santa Monicassa vierailleet naiset tulivat useita kertoja”. Lausuman voi ymmärtää monella tavalla, joista ainakin yksi liittyy olennaisesti seksiin.

Viime viikolla selvisi, että skandaalin takana oli Schwarzeneggerin vaimo Maria Shriver. Hänen kerrotaan suunnitelleen jopa tiedotustilaisuuden järjestämistä saatuaan reilu kuukausi sitten tietää miehensä aviottomasta lapsesta. Lopulta siitä luovuttiin ja vaimo ystävineen päätti vuotaa tiedon asiasta Los Angeles Times -lehdelle.