Järkyttävä ehdotus Kuwaitissa: ”Sotavankinaiset seksiorjiksi”

Ohhoh! · Stara.fi

Lähi-idästä on viime kuukausina kantautunut runsaasti huolestuttavia uutisia, mutta nyt Kuwaitissa on tehty mahdollisesti jopa kaikkien aikojen pohjat. Sikäläinen naispoliitikko haluaa nimittäin laillistaa seksiorjat maanmiestensä raiskattaviksi.

Entinen kansanedustajaehdokas Salwa Al-Mutairi on nimittäin tehnyt esityksen, joka kuohuttaa nyt Kuwaitissa ja ympäri maailmaa. Hänen mukaansa muslimimaiden ulkopuolella käydyissä sodissa kiinninotetut ei-musliminaiset pitäisi myydä perheisiin jalkavaimoiksi, jotta kuwaitilaisten miesten ei tarvitsisi hakea seksiseuraa muualta. Esimerkiksi hän mainitsee Tsetseniassa kiinniotetut venäläisnaiset, jotka ”muuten kuolisivat nälkään”.

Muslimiaktivisti Al-Mutairi kertoi asiasta omassa televisio-ohjelmassaan. Hänen mukaansa seksiorjuus auttaisi miehiä pysymään erossa synneistä. Poliitikko kertoi että muslimijohtajilla ei ole ollut mitään asiaa vastaan, koska ajatus-laki ei kiellä jalkavaimoja, Kuwait Times uutisoi. Poliitikko viittaa Irakiin, jossa oli 700- ja 800-luvuilla satojatuhansia nuoria tyttöjä seksiorjina.