Kate Upton tekoverta ja banaania rinnoillaan

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias bikinimalli Kate Upton nousi huippumalliksi yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet tämän vuoden uimapukunumeronsa malliksi. Nykyisin hän on todellinen viihdelehtien lemmikki ympäri maailmaa.

Äskettäin Kate Upton nähtiin tekolehmien lypsykilpailussa New Yorkissa, jossa lypsäminen onnistui kaunottarelta hyvin. Nyt maailman tunnetuin teinimalli on osallistunut sketsiohjelmaan, jossa hän sai rinnuksilleen banaanin ja tekoverta. Tempun päätteeksi Kate tyytyi toteamaan, että olipa juontajalla terävä banaani.

18-vuotias amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.