Shania Twain heitti lipat suorin vartaloin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadan tunnetuimpiin naistähtiin lukeutuva Shania Twain nousi kuuluisuuteen viisitoista vuotta sitten levyllään The Woman In Me. Twain on myös viisinkertainen Grammy-voittaja. Lauluntekijänä hän on ansainnut yhteensä peräti 27 BMI-lauluntekijäpalkintoa.

Nyt Shania on ollut mukana Nashvillessä järjestetyssä CMT Awards -tapahtumassa, jonne sisääntulo ei onnistunut häneltä aivan odotetulla tavalla. Hän kaatui nimittäin rajusti saapuessaan gaalaan, jota seurasi paikan päällä stadionilla kymmeniätuhansia ihmisiä.

Artisti erosi reilut kaksi vuotta sitten aviomiehestään tuottaja Robert Langesta. Ex-pariskunnalla on yhdeksänvuotias tytär Elja. J0ulukuussa Shania Twain löysi elämäänsä uutta sisältöä, kun hän kihlautui Nestle-yhtiön johtoon kuuluvan Frederic Thiebaudin kanssa. Viime vuonna Twain sai tietää sairastavansa Dysphoniaa, joka voi pahimmillaan viedä puhekyvyn lähes kokonaan. Sairaus paheni merkittävästi avioeron myötä, kun laulajan fysiikka heikkeni yleisesti.