Fani repi televisiotähden lavalta – vaaratilanne tallentui videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomenkin televisiossa nykyisin esitettävä Glee-televisiosarja on saavuttanut ympäri maailmaa suuren suosion. Jopa niin suuren, että nyt sen tähdet ovat tehneet runsaasti myös keikkoja ja kiertueita.

Kiertue sai Yhdysvalloissa hienon vastaanoton, sillä se on myynyt areenoita jopa loppuun. Nyt Washingtonin keikalla on nähty vaaratilanne, kun liian innokas naispuolinen fani otti Darren Crissin kädestä kiinni ja veti hänet parin metrin korkeudelta alas. Kaikeksi onneksi näyttelijä ei loukkaantunut. Tilanne tallentui myös videolle ja nähdään ajassa 5:40.

Kiertueella ovat mukana muiden muassa Lea Michele, Cory Monteith, Amber Riley, Chris Colfer, Kevin McHale, Jenna Ushkowitz, Mark Salling, Dianna Agron, Naya Rivera, Heather Morris, Harry Shum Jr., Chord Overstreet ja Darren Criss.