Futistähti lähetti peniksensä kuvan 14-vuotiaalle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallotähdet ovat viime aikoina kunnostautuneet seksiseikkailuillaan ja uskottomuudella. Nyt tämä joukko on kasvanut yhdellä uudella nimellä, kun Real Madridin Karim Benzeman epäillään syyllistyneen lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Poliisi tutkii parhaillaan tapausta, jossa 14-vuotias tyttö oli käynyt Facebook-keskusteluja Karim Benzema -nimisen käyttäjän kanssa. Pian sen jälkeen tytön matkapuhelimeen saapui härskejä viestejä ja kuva miehen peniksestä. Tytön vanhemmat saivat tapauksen tietoonsa ja ilmoittivat siitä poliisille.

Poliisitutkimuksissa selvisi, että viestit ja kuvat oli lähetetty matkapuhelimesta, joka kuuluu Real Madridin joukkueelle. Viesteissä kerrottiin Real Madrid -joukkueesta ja kuinka ”Benze” oli viettämässä lomaansa. Futistähti kiistää syyllisyytensä ja väittää jonkun varastaneen henkilöllisyytensä verkossa. Viime vuonna Karim Benzemaa syytettiin seksistä alaikäisen pariisilaisen prostituoidun kanssa.