”Yksiavioisuus on epäluonnollista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden perustaja ja omistaja Hugh Hefner tunnetaan lehtensä lisäksi erityisesti näyttävistä nuorista tyttöystävistään. Hän on ollut jo vuosikymmenten ajan myös vapaan seksin näkyvä puolestapuhuja.

85-vuotias Hugh Hefner valmistelee parhaillaan loppukuusta juhlittavia häitään kihlattunsa Crystal Harrisin kanssa. Samalla Playboy-moguli on kertonut mielipiteitään ihmissuhteista. Hän nimittäin korostaa, että ihmistä ei ole luotu yksiavioiseksi. Hefner kertoo kykenevänsä olemaan uskollinen aviomies, mutta myöntää sen olevan vaikeaa.

– Ilman muuta minä kykenen olemaan hyvä aviomies. Voin olla sitoutunut ja uskollinenkin. Ilman muuta. En kuitenkaan usko, että yksiavioisuus on mahdollista. En vain usko, että se on luonnollista, Hugh Hefner kertoi E! Onlinen mukaan.

Kaksi kertaa aiemminkin naimisissa ollut Hugh Hefner kertoo suhteensa 24-vuotiaaseen tulevaan vaimoonsa olevan kuin opettajalla ja oppilaalla.