Kaunottaren deittivideo järkyttää – löytääkö tällä seuraa?

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin deittipalvelut ovat menneet viimeisen viiden vuoden aikana suuria harppauksia eteenpäin, kun seuraa hakevien kandidaattien videot ovat yleistyneet nopeasti. Aina video ei kuitenkaan mene niin sanotusti maaliin, kun kuvaustilanne jännittää.

Nyt verkossa leviääkin nopeasti varsinainen malliesimerkki tällaisesta videosta, joka on kerännyt muutamassa päivässä miljoonia katsojia YouTubessa. Siinä nähdään kuinka kaunis nuori nainen Debbie hakee ensimmäistä kertaa seuraa eHarmony-palvelun kautta.

Neitokainen kertoo itsestään, ja kertoo pitävänsä erityisesti kissoista. Hän kuitenkin murtuu itkuun kertoessaan kuinka paljon hän todellisuudessa kissoista pitääkään. Ensimmäisen romahduksen jälkeen hän kokoaa itsensä, mutta vain murtuakseen uudelleen kissoja ajatellessaan.