Hämmentävä hirviö tapettiin Meksikossa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy valtava määrä erilaisia kauhutarinoita, joissa seikkailevat erilaiset hirviöt niin metsissä ja vuorilla kuin järvissäkin. Nyt Meksikossa on saatu kiinni ja surmattu eräs hämmentävä eläin.

19. maaliskuuta Chiquimition kaupungissa surmattu pienikokoinen eläin vaikuttaa kuvien perusteella jonkinlaiselta lepakon ja koiran välimuodolta. Eläimen löytäneet maanviljelijät leikkasivat heti otuksen pään irti ja syöttivät muun ruumiin koirille. Eläimen kerrottiin kävelleen neljällä raajalla ja seisseen kahdella.

Todistajat säikähtivät otusta niin, että eivät omien sanojensa mukaan muista tapausta. Siitä on kuitenkin tallennettuna kännykkäkameralla ikuistettu video, joka on sittemmin julkaistu myös verkossa. Monet ovat kiistäneet eläimen ja videon todenperäisyyden ja leimanneet koko jutun vain alueen matkailumainokseksi.