Krista on Miss Lehmä – katso kuvat kaunottaresta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stereotypian mukaan saksalaiset naiset ovat ylipainoisia ja viiksekkäitä lihaskimppuja. Todellisuudessa maasta on tullut runsaasti huippumalleja ja kuvankauniita laulajia. Nyt kaunottarien joukkoon on astellut myös Krista, joka on lehmä.

Saksassa järjestettiin nimittäin äskettäin German Holstein Show’n yhteydessä missikilpailu, jossa mallit saivat kerrankin virtsata catwalkille. Kilpailemassa olivat nimittäin maan kauneimmat lehmät. Voittajaksi selviytyi Krista, joka vei voiton myös vuonna 2009. Nyt se Krista on siis tuplamissi. Katso kuvat tästä.

Kisaan oli valittu miljoonista lehmistä vain 200 kauneinta, joten kisa oli kovaa jo esikarsinnoista saakka. Torstaina kisattuun finaaliin pääsi kahdeksan lehmää, joista tuomaristo nimesi lopulta jo toistamiseen Kristan ”täydelliseksi Holsteiniksi”.