Lääketieteellinen ihme: Mies kestää 20 000 voltin sähkövirran

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy monenlaisia ihmeitä, joista eräs on mies, jonka lempinimi on Battery Man. Tällä kertaa lempinimellä ei viitata suomalaiseen energiajuomaan, vaan miehen kykyyn kestää suuria sähkövirtauksia.

54-vuotias serbialainen Slavisa Pajkic on ihmetyttänyt tiedemiehiä erikoisella kyvyllään, joita on tutkittu myös virallisesti. Pajkic on nimittäin Guinnessin ennätyskirjassa kahdella ennätyksellä, joista ensimmäinen on jo vuodelta 1983.

Hän on kestänyt 20.000 voltin sähkövirran ja lisäksi onnistunut kuumentamaan veden kiehuvaksi yhdessä minuutissa ja 37 sekunnissa. Sähkövirran ampeereista Guinnessin ennätyskirjassa ei tosin kerrottu lainkaan. Hehkulampun valaiseminen ja makkaran paistaminen ”käsin” ovat hänelle normaalia. Slavisa Pajkic huomasi kykynsä teini-ikäisenä.

– Olin 17-vuotias kun huomasin vahingossa, että sähkövirta ei tee minulle mitään. Teimme kollegojeni kanssa sateessa metallista sähköaitaa, kun se yhtäkkiä meni päälle. Työtoverini tunsivat virran, mutta minä en tuntenut mitään, Slavisa Pajkic kertoi Guinnessin ennätyskirjalle.