Eläkeläispariskunnan tietokonepuuhista nettihitti: ”Kuulitko klikkauksen?” – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Iäkkäimmillä ihmisillä on usein ongelmia uuden tietotekniikan käytössä ja omaksumisessa, mutta poikkeukset vahvistavat säännön. Nyt eräs eläkeläispariskunta hauskuttaa verkossa yrittäessään ottaa synttärikuvaa uudella Mac-tietokoneellaan.

Rita ja Frank juhlistivat Frankin 84-vuotispäivää ja ajattelivat lähettää ystävilleen kuvan itsestään ja synttärikakusta. Kuvaaminen osoittautui kuitenkin hieman haasteelliseksi, kun kuvausohjelma olikin odotettua vaikeampi käyttää.

Lopulta erikoisen kuvaussession tuloksena oli video, joka päätyi verkkoon ja on nyt noussut nettihitiksi. Video on levinnyt nopeasti erityisesti sosiaalisessa mediassa. Tähän mennessä video on katsottu lähes 650.000 kertaa.