Idols-Alin levytyssopimus vaakalaudalla? ”Homma ei yhtä selvä kuin Martilla”

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailussa äskettäin toiseksi sijoittunyt Ali Elkharam on viettänyt kisan päättymisen jälkeen musiikillisesti hieman hiljaiseloa. Staran Chaos Tube -tiimi tapasi nyt Alin festareiden backstagella, jossa haastattelijana toimi toinen Idols-tähti Anna Paatero.

Ali Elkharam paljasti haastattelussa, että tilanne ei ole hänen levytyssopimuksensa osalta vielä täysin selvä. Rivien välistä oli luettavissa, että artistin ja levy-yhtiön näkemykset tulevasta musiikkilinjasta eivät ole aivan samat.

– Mulla on itse asiassa pikkasen keskustelut kesken, että mulla ei ole hirveästi tällä hetkellä mitään kerrottavaa. Sanotaan näin, että homma Sonyn kanssa ei ole ihan yhtä selvä kuin Martilla, että katotaan nyt että mitä tässä tapahtuu, Ali Elkharam kertoi Chaos Tube -haastattelussa.

– Mulla on itselläni sellainen linja, että tykkäisin vetää… Esimerkiksi Timo Kiiskiset ja Jarkko Martikaiset ja tuollaiset suomalaiset tekijät olisivat lähimpänä ja bändeinä Coldplay ja Egotrippi -tyylistä akustispohjaista suomenkielistä matskua. Saas nähdä nyt, että mitä tässä tapahtuu.