Rosie Huntington-Whiteley uhkeana miestenlehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmanness Transformers-elokuvassa naispääosaa esittävä Rosie Huntington-Whiteley on noussut parissa vuodessa supertähdeksi, jonka tekemisiä seurataan tarkasti. Hänet valittiin taannoin maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Nyt Rosie nähdään poseeraamassa uhkeana alusvaatteisillaan Maxim-lehden kansikuvassa. Lehdessä hän paljastaa kuinka Victoria’s Secret -mallista tuli yllättäen Transformers-elokuvan naispääosan esittäjä. Lisäksi hän kertoo rauhallisesa lapsuudestaan ja nuoruudestaan brittiläisellä maatilalla.

23-vuotias englantilainen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.