Justin Timberlaken huumepaljastus yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlake aiheutti äskettäin kohua kourimalla palkintogaalan esiintymislavalla kollegansa Mila Kunisin rintoja kesken esiintymisen. Nyt vuorossa on kuitenkin kohu, joka muistetaan vieläkin pidempään.

Nyt Justin Timberlake on nimittäin myöntänyt käyttäneensä huumeita. Erikoiseksi tapauksen tekee se, että Justin myönsi marijuanan polttelun lehtihaastattelussa. Hän kertoi Playboy-lehdelle käyttävänsä huumeita ”ehdottomasti” ja paljasti voivansa niiden avulla päästää aivonsa hetkeksi lepäämään. Lisäksi hän kertoi joidenkin ihmisten olevan parempia ”pilvessä”.

Timberlaken on viime päivinä huhuttu tapailevan entistä lapsitähteä Ashley Olsenia, sillä heidät on nähty läheisissä tunnelmissa jo useammankin kerran. Entinen lapsitähti Ashley Olsen on nimittäin Us Weekly -lehden mukaan viettänyt viime aikoina huomattavan paljon aikaa Justin Timberlaken kanssa. Molemmat ovat taannoin eronneet edellisistä kumppaneistaan, ja julkkispari on bongattu jo useita kertoja viettämässä yhteisiä iltoja New Yorkissa.