Candice Swanepoel peppu paljaana videolla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi tämän hetken kuumimpiin huippumalleihin lukeutuva Candice Swanepoel on 22-vuotias bikinimalli, joka on tunnettu hoikasta vartalostaan. Taannoin hän järkytti luurankomaisella olemuksellaan, mutta on sittemmin saanut lisää painoa.

Nyt Candice nähdään keikistelemässä nettivideolla harvinaisen rohkeasti ja vähissä vaatteissa. Hän vilahtelee videolla niin peppu paljaana kuin yläosattomissakin. Lisäksi supermalli poseeraa viettelevästi sisäkön asussa.

Candice Swanepoel päätyi malliksi 15-vuotiaana kirpputorilta. Eteläafrikkalaissyntyisen kaunottaren ura lähti nopeasti nousuun, sillä pian hän jo koristi esimerkiksi Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poreerannut Niken mainoksissa ja esitellyt catwalkilla Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.