Pariskunta häpäisi kirkon – seksiä alttarilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Norjassa kohistaan parhaillaan tapauksesta, jossa pariskunta on häpäissyt Oslon katedraalin perin harvinaisella tavalla. He nimittäin harrastivat seksiä kirkon alttarilla, mutta joutuvat nyt vastuuseen teostaan.

Pari jäi nimittäin kiinni ja pidätettiin. Molemmat olivat ympäristöaktivisteja, jotka olivat kampanjoimassa ”Pane metsän puolesta” -kampanjan merkeissä. Kampanjassa on tarkoitus aiheuttaa mahdollisimman paljon kohua harrastamalla seksiä julkisilla paikoilla, ja siten nostaa ihmisten tietoisuutta metsähakkuiden vaaroista, Digital Spy uutisoi.

Pari yllätettiin puuhastelemassa alastomana kirkon lattialta, minkä jälkeen silminnäkijät joutuivat pitämään heitä väkisin erossa toisistaan poliisin tuloon saakka. Paikalla oli myös kolmas aktivisti, joka ikuisti tilanteen kameralla ja hänetkin pidätettiin. Kaikki kolme saivat sakot. Toisena mahdollisuutena olisi ollut viettää 16 päivää vankilassa.