Suomalaisen Porkka Playboysin nettihitille nauretaan maailmalla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset videot ovat harvemmin nousseet suureen suosioon maailmalla, mutta nyt eräs teos on noteerattu laajasti myös maamme rajojen ulkopuolella. Erityisesti Facebookissa ja Twitterissä levinneessä videossa parodioidaan nimittäin tunnettua rockklassikkoa poikkeuksellisen maanläheisesti.

Kyseessä on Porkka Playboysin cover Queen-yhteen Bohemian Rhapsody -kappaleesta, joka esitetään poikkeuksellisesti kokonaan Volksvagen Polo auton sisälle mahdutetun bändin voimin.

Katsojat ovat kehuneet esitystä kaikkien aikojen parhaaksi versioksi klassikkohitistä. Vastapainona jotkut ovat tyrmänneet esityksen ja todenneet sen olevan surkeampi kuin katusoittajien esitykset. Joka tapauksessa YouTubessa video on saanut jo lähes 200.000 katselukertaa ja määrä kasvaa nopeasti.