Kanadan lätkämellakka: Idiootti hyppäsi palavaan autoon ja tallentui videolle

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen voitettua äskettäin jääkiekon MM-kultaa ryntäsivät sadattuhannet kansalaiset kaduille, toreille ja turuille juhlimaan toista maailmanmestaruutta. Mikäli finaaliottelu olisi hävitty, olisivat kaupunkien keskustat olleet tyhjiä ja hiljaisia. Toista meno on kuitenkin ollut Kanadassa.

Canucks hävisi nimittäin kovasti odotetun finaaliottelun Bostonille, mutta kanadalaiset eivät vaeltaneet hiljaisina koteihinsa. Sen sijaan he ryhtyivät mellakoimaan ja aiheuttivat kymmenien miljoonien vahingot muiden muassa Vancoverissa.

Nyt verkossa on julkaistu myös uutisvideo, josta voi helposti huomata miten sekava tilanne oli. Siinä BMW-merkkinen auto on sytytetty tuleen ja eräs sekopää yrittää hypätä palavan auton yli. Hän kuitenkin kompastuu kattoikkunaan ja putoaa hetkeksi palavan auton katolle.