Laura Vandervoort ihastutti seksikkäässä pikkumekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalaissyntyinen näyttelijä-malli Laura Vandervoort on yksi kuumimpia Hollywoodin nuoria tähtiä, vaikka varsinainen läpimurto onkin jäänyt vielä tekemättä. Jääkiekkolegenda Fred Sangerin 26-vuotias lapsenlapsi on ehtinyt tähdittää jo useita televisiosarjoja.

Hollywoodin parhaimpiin naisvartaloihin taannoin rankattu kaunotar on nyt ikuistettu saapumassa Green Lantern -elokuvan ensi-iltajuhliin Hollywoodissa. Näyttävä neitokainen oli valinnut asukseen pienen punaisen cocktail-mekon.

Laura Vandervoort on ehtinyt urallaan jo näytellä esimerkiksi elokuvissa Mom’s Got A Date With A Vampire ja The Lookout sekä televisiosarjoissa C.S.I., Instant Star, Smallville ja The Dresden Files. Lisäksi hän oli mukana MTV-kanavan The Hills -realitysarjassa. Katso Lauran upeita bikinikuvia löytyy tästä. Neitokaisen aikaisempia kuvia löytyy esimerkiksi tästä ja tähden virallisia kuvia hänenverkkosivustoltaan.