Kylpysuolaa huumeena syönyt mies joi käsidesiä kaupassa – poliisilla kovat otteet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylpysuolan väärinkäyttö on noussut kuluvan vuoden aikana yllättäväksi ongelmaksi erityisesti Yhdysvalloissa. Siellä kylpysuolan huumaava vaikutus on huomattu ja sen vaikutuksen alaisena on tehty myös rikoksia.

Tuoreimmassa tapauksessa Kentuckyn Louisvillessä on otettu kiinni sekavasti käyttäytynyt mies, joka nähtiin ruokakaupassa juomassa käsidesiä suoraan pullosta. Kaupan henkilökunta hälytti paikalle poliisit, jotka pidättivät miehen. Pidätystä edelsi kuitenkin vauhdikas takaa-ajo, kun mies yritti juosta pakoon.

Poliisin saapuessa mies oli jo kadulla huutelemassa ohi kulkeville autoille, ja viranomaiset huomattuaan hän pinkaisi karkuun. Lopulta poliisi joutui ampumaan pidätystä vastustanutta miestä sähköaseella. Pidätyksen jälkeen selvisi, että 28-vuotias mies oli kylpysuolan vaikutuksen alaisena. Nyt miestä odottaa raskaat syytteet muiden muassa poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta.