Pikkupojan hämmentävä tanssitaito pysäytti ostoskeskuksessa – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Pelikonsoleissa oli taannoin varsinainen buumi, jossa erilaiset musiikkipelit nousivat suureen suosioon. Guitar Herot ja vastaavat suorastaan revittiin kauppojen hyllyistä. Sittemmin trendi on jo hiipunut, mutta tanssipelit käyvät edelleen kaupaksi. Nyt yhtä sellaista on pelannut pikkupoika amerikkalaisessa kauppakeskuksessa.

Ohikulkijat saivat nimittäin hieraista silmiään pariinkin otteeseen, kun he huomasivat noin neljä-viisivuotiaan pikkupojan testailevan lämpimikseen Dance Central -tanssipeliä. Siinä hänen täytyi matkia ruudulla nähtäviä Rihannan Disturbia-kappaleen tanssikuvioita. Poika olikin pelissä aivan suvereeni ja monet shoppailureissulaiset pysähtyivätkin ihastelemaan pikkupojan sulavia tanssiliikkeitä.