Pippa Middleton iski Prinssi Harryn? Huhumylly paisuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuorein brittikuninkaallinen Kate Middleton on jäänyt mediatilassa mitattuna selvästi pikkusiskonsa jalkoihin. Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton on nimittäin ollut kuninkaallisten häiden jälkeen otsikoissa lähes päivittäin. Viime viikolla hänen kerrottiin eronneen poikaystävästään.

Vielä viime kuussa Pippan kerrottiin olevan kihlautumassa poikaystävänsä Alex Loudonin kanssa, mutta sittemmin suhde yllättäen päättyi. Nyt tilalle ollaan nimittämässä todellista yllätystä, sillä Us Weekly -lehti vihjaa Pippan tapailevan Prinssi Harryä. Lehden mukaan siihen viittaavat yllättävä ero sekä Pippan yöpyminen kuninkaallisten piirien lähellä. Mitään konkreettista näyttöä suhteesta ei tosin vielä ole nähty, joten kyseessä ovat ainoastaan epäilykset.

27-vuotiaan Pippan paljastavat bilekuvat nähtiin taannoin verkossa, ja heti perään julkaistiin myös vuonna 2006 Ibizan rannikolla otettu topless-valokuva. Ryan Seacrest nimesi Pippan viime kuussa maailman halutuimmaksi naistähdeksi. People-lehti omisti hänelle kansikuvan ja Oprah Winfrey ilmoitti haluavansa antaa Pippalle oman ohjelman omistamallaan televisiokanavalla.