Jennifer Aniston paljasti: ”Olin lihava lapsi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-televisiosarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijä Jennifer Aniston ei ole onnistunut saamaan hittisarjan lopettamisen jälkeen kovinkaan vankkaa jalansijaa viihdemaailmassa. Myös suhdepuolella hänellä on ollut viime aikoina harvinaisen hiljaista.

Äskettäin Jennifer tähditti Smart Waterin mainoskampanjaa poseeraamalla yläosattomissa. Parhaillaan hän poseeraa Marie Claire -lehden kansikuvassa ilman rintaliivejä ja housuja. Saman lehden haastattelussa Jennifer paljastaa olleensa aikoinaan lihava lapsi. Painosta tuli ongelma, kun Aniston halusi näyttelemään isänsä tuottamaan Search For Tomorrow -saippuasarjaan.

– Kun olin 12-vuotias pyysin isältäni roolia ohjelmassa. Minulla oli ylläni keltainen skeittiasu ja olin aika suuri. On vaikea näyttää hyvältä keltaisessa asussa, enkä minä todellakaan näyttänyt, Jennifer Aniston kertoi Marie Claire -lehdelle.

Näyttelemisen lisäksi Jennifer Aniston on luotsannut jo vuosien ajan omaa tuotantoyhtiötä. Äskettäin hänet kiinnitettiin ohjaajaksi Project Five -nimiseen lyhytelokuvaan, joka koostuu viidestä erillisestä lyhytelokuvasta. Projektissa työskentelevät ohjaajina myös Demi Moore ja Alicia Keys. Jennifer on kiinnitetty myös täyspitkän The Goree Girls -elokuvan ohjaajaksi. Elokuva kertoo vankilassa perustettavasta bändistä.