Selena Gomez odottamattoman antavassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla 18-vuotias poptähti Selena Gomez kiidätettiin sairaalaan suoraan The Tonight Show -ohjelman kuvauksista. Myöhemmin laulaja kertoi ongelmien syyksi huonon ruokavalion ja roskaruoan, josta hän ei saanut tarpeeksi ravintoaineita.

Nykyisin Selenan ruokavalioon kuuluu jo muutakin kuin makeisia ja hampurilaisia. Nyt Gomez on poseerannut kanadalaisen Much Music -viihdekanavan juhlien punaisella matolla yllättävän antavalla kaula-aukolla varustetussa mekossa. Mukana bileissä oli myös poikaystävä Justin Bieber.

18-vuotiaan Selena Gomezin ja 17-vuotiaan Justin Bieberin seurustelun tultua taannoin julki Bieberin fanit lähettivät Selenalle runsaasti tappouhkauksia. Tuolloin asiantuntojat neuvoivat teiniparia pitämään matalaa profiilia, mutta neuvot on nyt heitetty romukoppaan kuherruskuvien myötä.