Tämä uhkea 16-vuotias asteli alttarille 51-vuotiaan kanssa: ”Pedofiliaa vai ei?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdissä ympäri maailmaa päiviteltiin eilen erittäin poikkeuksellista avioliittoa, jonka osapuolilla on ikäeroa peräti 35 vuotta. Ikäeroakin enemmän lienee merkitystä sillä, että vaimo on vasta 16-vuotias teinityttö.

Tuore vaimo on 16-vuotias aloitteleva laulajalupaus nimeltä Courtney Stodden, joka on nyt astellut alttarille 51-vuotiaan näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa. Moinen avioliitto ei olisi lain mukaan ollut mahdollinen ilman tytön vanhemman lupaa, ja sellaisen hän oli myös äidiltään saanut. Hääkuvia ja rohkeita kuvia Courtneystä löytyy tästä.

Kuva: Courtneystodden.com

Avioliitto on aiheuttanut suoranaisen vastalauseiden myrskyn verkossa, sillä monet pitävät liittoa pedofiliana siitä huolimatta, että pariskuntaa puolustavien mukaan rakkaus on sokea. Courtney on ainakin saanut nimensä otsikoihin ja samalla myös hänen ”musiikkivideonsa” on sekin noteerattu.